خانواده ها می توانند با یکدیگر یک گوسفند تهیه نمایند و آن را با هم تقسیم نمایند علاوه بر آن که گوشت یخ زده مصرف نمی کنند می توانند از تمامی قسمت های گوسفند مانند جگر ، کله ، پاچه و . نیز استفاده نمایند .

همینطور خرید

گوسفند زنده و ذبح آن و در نتیجه مصرف گوشت تازه از نظر طب سنتی بسیار مورد تایید است . گوشت های یخ زده از پروتئین و مواد معدنی کمتری برخوردار هستند و مصرف آن ها خطر ابتلا به بیماری هایی مانند ام اس ، روماتیسم ، ناراحتی های مفصلی را افزایش می دهد و سبب سفید شدن موها می گردد .

باید به این نکته نیز اشاره کرد که گوشت تازه دارای طعم بهتر و لذیذ تری است . گوشت تازه نسبت به گوشت منجمد دارای طبیعت گرمتری است .

 


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها